Specialister indenfor akustik & brandlemme

 

Konkurrencedygtige priser uden dyre mellemled

Aquatrend har siden 2007 produceret og leveret materialer til hovedsageligt badeværelser på det danske byggemarked. 

Vi producerer selv og sælger ikke gennem grossister. Derfor er vore samarbejdspartnere altid sikret en lav pris, – uden fordyrende mellemled.

 

Køber du ind til et større projekt?

Aquatrend betjener stort set alle faggrupper som arbejder med renovering eller nybyggeri.

Vi gør alt for at imødekomme vore kunders behov og som ordreproducerende virksomhed er dette ofte en fordel når vores kunder efterspørger specielle løsninger.

 

Specialister i renovering og byggeri

Produktkendskab er alfa og omega, når der skal vælges materialer der skal passe til renovering af boliger og nybyggeri. Tidlig leverandørrådgivning skaber klarhed og overblik over mulighederne, så bygherre og rådgivere kan træffe de rette valg.

Vi har gennem årene udviklet mange unikke løsninger for at imødekomme vore kunder behov, og denne ekspertise bruger vi bl.a. når vi rådgiver omkring vore specialløsninger.

Til renoveringsprojekter er standardløsninger ofte dyre at tilpasse, så vi oplever en øget fokus på specialløsninger. Så inddrag os gerne i jeres behov, vi kan helt sikkert finde en løsning. 

 

Produktudvikling og specialmål

Virksomheden startede som ordreproducerende, men efter mange år på markedet, har vi valgt at lagerføre de mest populære produkter . Vore kunder får derfor nu varerne endnu hurtigere, men stadig til skarpe priser.

Vi kan tilpasse produkter efter kundens ønsker og specifikationer og har mange eksempler på cases vi har løst for vore kunder.

Så tag fat i os,- vi finder helt sikkert en løsning der passer til dig.

 

Aquatrend_konkurencedygtige priser_rådgivning_projektsalg